Piţurcă îi va chema la naţională pe Chivu şi Rădoi

Noul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va încerca să-i convingă pe Mirel Rădoi şi Cristian Chivu să revină la echipa naţională.

316 afișări
Imaginea articolului Piţurcă îi va chema la naţională pe Chivu şi Rădoi

Piţurcă îi va chema la naţională pe Chivu şi Rădoi (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Şi Rădoi şi Chivu sunt doi jucători extrem de valoroşi. Echipa naţională avea nevoie de aportul lor. Ei au luat nişte decizii. Obligaţia mea e să vorbesc cu cei doi jucători. Rădoi mi-a spus că mă va refuza politicos. Însă eu voi avea o discuţie cu ei. Timpul e important însă. Eu sper să revină alături de echipa naţională. E important ca un jucător să vină cu sufletul la echipa naţională. Cred că echipa naţională trebuie să fie un lucru sfânt pentru orice jucător român. Sper să le fie dor de echipa naţională şi eu am nevoie de serviciile lor", a declarat Piţurcă.

Cristian Chivu s-a retras de la echipa naţională în mai, iar Mirel Rădoi în noiembrie 2010.

Victor Piţurcă a fost prezentat oficial, miercuri, el urmând să fie antrenorul echipei naţionale de la 1 iulie 2010 până la 30 noiembrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici