Piţurcă îl critică pe Ovidiu Petre: Gestul său îl va costa scump

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, l-a criticat pe mijlocaşul Ovidiu Petre pentru gestul în urma căruia a fost eliminat în minutul 23 al meciului amical cu Israel, pierdut de "tricolori" cu scorul de 0-1, şi l-a avertizat pe stelist că va plăti scump acest moment de nervozitate.

1 afișare
Imaginea articolului Piţurcă îl critică pe Ovidiu Petre: Gestul său îl va costa scump

Piţurcă îl critică pe Ovidiu Petre: Gestul său îl va costa scump

"Pe Ovidiu Petre îl va costa scump. La echipa naţională n-au ce căuta astfel de gesturi. Probabil a făcut-o din cauza nervozităţii", a spus Piţurcă, citat de Pro Sport.

Căpitanul Cristian Chivu a explicat ironic gestul lui Petre, care a primit direct cartonaşul roşu după ce a lovit un adversar fără minge. "Nu ştiu ce a vrut să facă Ovidiu Petre, dar el este un fotbalist mai tânăr şi are multe de învăţat. Vine după o periodă lungă de pregătire, a fost în cantonament, eşti departe de familie, îţi lipsesc multe, devii nervos", a precizat Chivu, în timp ce fundaşul Cosmin Contra a declarat că la faza din minutul 23 nu doar Ovidiu Petre trebuia eliminat, ci şi jucătorul israelian care l-a călcat în momentul în care mijlocaşul stelist se afla la pământ.

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), primul meci amical din 2008, susţinut, miercuri, în deplasare, împotriva selecţionatei Israelului, după ce a jucat 67 de minute în inferioritate numerică, în urma cartonaşului roşu primit de Ovidiu Petre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici