Piţurcă: Îmi doresc nouă puncte din primele trei meciuri

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să câştige primele trei meciuri contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010, dar s-ar mulţumi şi cu două victorii şi un egal.

12 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Îmi doresc nouă puncte din primele trei meciuri

Piţurcă: Îmi doresc nouă puncte din primele trei meciuri (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un sezon extrem de greu cu trei meciuri grele, cu Lituania, continuăm cu Insulele Feroe, care poate fi un adversar mai mic şi terminăm cu Franţa. Mi-aş dori toate cele nouă puncte, dar poate ar fi bine şi şapte. Dar ţinta e de nouă punte ca să avem şanse mari în continuare. Faţă de Campionatul European vom avea din păcate multe absenţe", a spus Victor Piţurcă.

Tehnicianul a precizat că fundaşii Cristian Chivu şi Răzvan Raţ nu se vor reface pentru primele meciuri ale echipei naţionale a României din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud. "Chivu şi Raţ nu-şi vor reveni pentru primele meciuri şi avem probleme şi cu portarii. Mă îngrijorează foarte tare problema portarilor, atât Coman, cât şi Popa. Avem probleme mari. Doamne fereşte să se accidenteze Lobonţ, vă daţi seama ce probleme ar fi", a mai spus Piţurcă.

Antrenorul "tricolorilor" a precizat că a stabilit primul amical al sezonului, miercuri, cu Letonia, pentru că fotbaliştii letoni au un stil asemănător cu cei lituanieni.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul Tineretului din Urziceni, într-un meci amical, formaţia Letoniei.

Reprezentativa României face parte din grupa a şaptea a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, alături de selecţionatele Franţei, Serbiei, Lituaniei, Austriei şi Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici