Piţurcă: Mă deranjează situaţia lui Măţel, păcat că un jucător atât de valoros nu joacă

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri seară, după Supercupa României, câştigată de Astra în faţa formaţiei Steaua, că îl deranjează situaţia fotbalistului Alexandru Măţel, precizând că este păcat că un jucător atât de valoros nu evoluează şi că speră ca Ioan Niculae să rezolve problema.

114 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mă deranjează situaţia lui Măţel, păcat că un jucător atât de valoros nu joacă

Victor Piturca (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Mă deranjează situaţia lui Măţel, păcat că un jucător atât de valoros nu joacă pentru echipa lui, eu am spus-o şi o mai spun, cel care poate să rezolve problema foarte simplu este domnul Niculae (n.r. - preşedintele A.G. a Astra Giurgiu, Ioan Niculae). Eu am încercat să fac o mediere, însă problemele sunt mai delicate şi nu vreau să forţez eu nota pentru că poate îmi aud vorbe. Cred că domnul Niculae e bucuros după această Supercupă câştigată şi poate să rezolve problema", a spus Piţurcă la Dolce Sport.

Victor Piţurcă a precizat că jocul cu Astra a fost benefic pentru Steaua în perspectiva preliminariilor Ligii Campionilor. "Penaltiurile sunt o loterie, trebuie concentrare, personalitate, bărbăţie ca să poată să marcheze... Iată că Astra a reuşit să marcheze toate penaltiurile. Cred că jocul din această seară a fost foarte bine venit pentru Steaua, în perspectiva meciului cu norvegienii (n.r. - Stromgodset). Stelei îi lipsesc jucători importanţi care au plecat, se vede de la o poştă lucrul ăsta. Totuşi diferenţa o fac jucătorii de valoare. Se vede în jocul Stelei că nu mai sunt acei 3-4 jucători de valoare care erau. Steaua are însă câţiva jucători de mare perspectivă, de la care aştept mult", a menţionat Piţurcă.

Echipa Astra Giurgiu, deţinătoarea Cupei României, a câştigat Supercupa României, după ce a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-4, în urma executării loviturilor de departajare, campioana Steaua Bucureşti.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Steaua a marcat Chipciu '45, iar pentru Astra a înscris Enache '74. La loviturile de departajare pentru Astra au transformat: Găman, Seto, Morais, Laban şi Budescu. Pentru Steaua au înscris Keşeru, Pîrvulescu şi Latovlevici, în timp ce Filip a ratat.

La 27 iunie, Ioan Niculae a declarat că Alexandru Măţel a refuzat să îşi prelungească înţelegerea, astfel că se pregăteşte separat de echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici