Piţurcă: Marica nu va juca în meciul cu Italia

Tehnicianul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, a declarat, joi, că atacantul Ciprian Marica are probleme medicale şi nu va evolua în meciul de mâine cu Italia din cadrul etapei a doua a grupei C a Campionatului European, transmite trimisul MEDIAFAX.

15 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Marica nu va juca în meciul cu Italia

Piţurcă: Marica nu va juca în meciul cu Italia (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

P'urcă a confirmat faptul că ca intenţiona să-l folosească titular pe Marica în partida cu Italia în cazul în care acesta nu se accidenta la antrenamente: "Marica a avut probleme şi nu va evolua în meciul cu Italia. Planul meu era ca Marica să se regăsească în primul 11. Discutasem cu el chiar acest lucru înainte de turneul final".

Ciprian Marica s-a lovit la cap la un duel cu Marius Niculae în timpul meciului şcoală de la sfârşitul antrenamentului efectuat, marţi, doar de jucătorii care nu au fost titulari în partida cu Franţa.

Marica a primit îngrijiri medicale de la doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, şi nu a mai participat la restul şedinţei de pregătire. După zece minute de îngrijiri, atacantul român, însoţit de Pompiliu Popescu, a fost dus cu ambulanţa la spitalul din St. Gallen. După aproximativ două ore şi jumătate de la accidentare, Marica a a revenit în cantonamentul din St. Gallen al naţionalei României.

România va întâlni, vineri, de la ora 19.00, la Zurich, reprezentativa Italiei în etapa a doua a grupei C a Campionatului European. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia avându-l la centru pe Tom Henning Ovrebo. El va fi ajutat de asistenţii Geir Age Holen şi Jan Petter Randen, iar croatul Ivan Bebek va fi arbitru de rezervă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici