Piţurcă: Mi-am dat seama că va fi greu, francezii atacau cu furie

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, marţi seară, la Sport.ro, că şi-a dat seama că meciul Stelei cu Olympique Lyon va fi deosebit de greu, mai ales că francezii, după ce au fost conduşi cu 2-0, au atacat cu "furie şi aveau o mişcare în teren formidabilă".

28 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mi-am dat seama că va fi greu, francezii atacau cu furie

Piţurcă: Mi-am dat seama că va fi greu, francezii atacau cu furie (Imagine: Mediafax Foto)

"La 2-0 nu m-am gândit la meciul cu Franţa fiindcă nu era acelaşi lucru. M-am gândit când l-am văzut pe Goian că a făcut acelaşi sprint, dar mai scurt, până la steagul de la colţ. Nu mă aşteptam. Am văzut că echipa din Lyon a început meciul destul de slab. Apoi mi-am dat seama că va fi greu, francezii atacau cu furie şi aveau o mişcare în teren formidabilă", a spus Piţurcă.

Piţurcă a apreciat drept normal faptul că i se reproşează antrenorului Marius Lăcătuş această înfrângere. "De fiecare dată i se reproşează antrenorului. A fost un moment spectaculos şi până la urmă a învins echipa mult mai valoroasă. Steaua a obţinut rezultate bune şi contra unor echipe mai bune. Nici Lyonul nu mai este ce era acum câţiva ani. Din momentul în care ai 2-0 se putea mult mai mult, dar greşelile se fac datorită adversarului. Lui Lăcătuş nu i se poate imputa mare lucru. Gigi este foarte supărat, dezamăgit. Trebuie să-i treacă, deoarece uşor-uşor trebuie să înţeleagă ce înseamnă viaţa unui antrenor.

Selecţionerul a remarcat la acest meci mai mulţi jucători stelişti. "Mi-au plăcut Ogăraru, Goian, chiar Ovidiu Petre. Se vede că Mirel Rădoi şi Bănel Nicoliţă nu sunt la parametrii normali, din punct de vedere fizic. Toţi jucătorii care au fost accidentaţi au din nou probleme, recuperarea nu s-a făcut corect. Nu ştiu cine este de vină. La Steaua parcă este un făcut, toţi jucătorii se accidentează la două-trei săptămâni din nou", a spus Piţurcă, care crede că Steaua mai are şanse de calificare în primăvara europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici