Piţurcă: Mi se pare că Vasile Avram trebuie să plece

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că i se pare că Vasile Avram trebuie să plece, aşa cum preşedintelui CCA i s-a părut că Universitatea Craiova nu a fost dezavantajată de arbitri în partida cu CFR Cluj.

28 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mi se pare că Vasile Avram trebuie să plece

Piţurcă: Mi se pare că Vasile Avram trebuie să plece (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am fost prejudiciaţi de punctele puse în joc la Mediaş şi la Cluj, prin deciziile luate de arbitri. La Mediaş am primit gol dintr-o fază în care Todea şi Liţu au făcut henţ. La Cluj am primit două goluri din ofsaiduri foarte mari. La primul, Culio a influenţat faza, Găman a fost derutat de Culio. Am văzut că preşedintele arbitrilor a spus ca nu i s-au părut greşeli împotriva noastră. Aşa spun şi eu ca mi se pare că trebuie să plece şi să lase pe altcineva. La Cluj am fost loviţi cu crampoanele în spate, trebuia eliminare şi arbitrul a dat doar galben. Au fost 5-6 ofsaiduri nesemnalizate în prima repriză, dar nimic", a explicat Piţurcă.

Tehnicianul a afirmat că acum tuşierii sunt cei care "fac legea", precizând că cel mai mult în acest retur l-a dezamăgit Cristian Balaj. "Acum tuşierii fac legea, vin sărbatorile poate au nevoie de ceva. Cel mai mult în această perioadă am fost dezamăgit de Balaj, pe care îl consider cel mai bun arbitru. Dacă el are anumite sentimente la anumite meciuri, mai bine să se recuze. Şi acum am în minte faza cu Ologu, când trebuia penalti şi eliminare la Moţi (n.r. - în meciul Dinamo - Universitatea Craiova din cadrul etapei a XV-a a Ligii I)", a menţionat Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici