Piţurcă: Mihai Pintilii va semna cu Al Hilal

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri seară, că l-a lăsat pe fotbalistul Stelei, Mihai Pintilii, să nu participe la meciul amical cu Algeria, scor 1-2, deoarece jucătorul l-a anunţat că va semna un contract cu Al Hilal, echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

208 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mihai Pintilii va semna cu Al Hilal

Mihai Pintilii (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Pintilii mi-a spus că nu poate participa la acest joc deoarece o să semneze cu Al Hilal. L-am lăsat, pentru că îmi spunea că de câteva zile se gândeşte doar la acest transfer, nu mai are gândul la joc şi atunci am decis să îl las", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă este de părere că meciurile amicale cu Algeria şi Albania au fost "un test bun" pentru tricolori. "Păcat că am terminat rău, cu această înfrângere. Ca şi joc, în multe momente băieţii noştri au jucat foarte bine, însă au făcut greşeli nepermise, am şi ratat ocazii mari de a marca. Asta ne-a costat până la urmă victoria şi ăsta e motivul pentru care am pierdut jocul. Sunt nemulţumit că după 2-1 băieţii au jucat mai lejer şi au permis algerienilor să aibă ocazii", a menţionat selecţionerul.

Piţurcă a vorbit şi despre faptul că fanii Algeriei au invadat terenul la final, menţionând că el şi elevii săi au fost anunţaţi că trebuie să meargă la vestiare cât mai repede: "Ni s-a spus să intrăm foarte rapid la cabine pentru că spectatorii o să pătrundă în teren. Echipa Algeriei e foarte iubită de suporteri, sunt suporteri fanatici, şi până la urmă a fost doar un meci amical".

Victor Piţurcă a felicitat-o pe jucătoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea în semifinalele turneului de la Roland Garros, dar a refuzat să comenteze acest succes: "Felicitări, dar hai să vorbim de jocul din seara asta, nu de Simona".

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), de reprezentativa Algeriei, calificată la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, într-un meci amical disputat la Geneva, care a fost întrerupt spre finalul primei reprize, din cauza fanilor algerieni. Prima repriză a fost întreruptă cu două minute înainte de final, după ce fanii algerieni au aruncat în teren cu diferite obiecte. Tehnicianul algerienilor, Vahid Halilhodzici, s-a adresat la microfon fanilor şi le-a cerut acestora să se calmeze pentru ca meciul să nu fie întrerupt. După 15 minute de pauză, cele două echipe au revenit pe teren şi au jucat ultimele minute ale primei reprize. Partea a doua a meciului a început imediat după ce formaţiile au schimbat terenul. La finalul întâlnirii, fanii algerieni au invadat terenul.

România a jucat un meci amical şi sâmbătă, la Yverdon-les-Bains, câştigat cu scorul de 1-0 în faţa reprezentativei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici