Piţurcă: Mureşan şi Trică intră în calculele mele

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că mijlocaşii echipei CFR Cluj, Gabriel Mureşan şi Eugen Trică intră în calculele sale pentru că pot ajuta echipa naţională în campania de calificare la turneul final al CM 2010.

13 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mureşan şi Trică intră în calculele mele

Piţurcă: Mureşan şi Trică intră în calculele mele (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu poţi să vorbeşti decât de bine de jucătorii români de la CFR Cluj după ce au reuşit un rezultat atât de bun în faţa unei echipe formidabile cum este Chelsea. Au jucat foarte bine şi Stăncioiu, şi Trică, şi Mureşan. În ceea ce îl priveşte pe Mureşan, el este fără discuţie o soluţie pentru echipa naţională. Eu l-am luat la lot atunci când era la o echipă mică, cu atât mai mult acum când a ajuns să joace constant la CFR. Şi o face foarte bine şi are şi rezultate foarte bune. Şi el, şi Trică intră în calculele mele pentru că pot ajuta echipa naţională în campania asta de calificare", a spus selecţionerul.

"Trică a evoluat foarte bine, în nota celorlalţi jucători. Nu ştiu cât de hotărât este să renunţe la naţională, cel mai bine este să răspundă el. Eu pot să spun că îl iau în calcul pentru echipa naţională", a menţionat Piţurcă.

În vârstă de 32 de ani, mijlocaşul Eugen Trică a declarat la 5 august că renunţă la echipa naţională şi că i-a comunicat această decizie şi selecţionerului Victor Piţurcă.

Echipa CFR Cluj, cu Eduard Stăncioiu, Gabriel Mureşan şi Eugen Trică printre titulari, a remizat, miercuri, 0-0, pe propriul teren cu Chelsea, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici