Piţurcă: Mutu încearcă să mă îmbuneze şi să-l chem, dar e foarte greu ca el să revină la naţională

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, că atacantul Adrian Mutu încearcă să îl îmbuneze pentru a fi convocat la echipa naţională, dar a precizat că şansele ca acesta să revină la prima reprezentativă sunt foarte mici după declaraţiile făcute de fotbalist după barajul cu Grecia.

107 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mutu încearcă să mă îmbuneze şi să-l chem, dar e foarte greu ca el să revină la naţională

Adrian Mutu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"E foarte greu ca Mutu să revină la echipa naţională după declaraţiile pe care le-a făcut atunci. El a crezut că declaraţiile lui vor avea impact şi voi fi schimbat. Am vorbit cu el şi înainte de meciul cu Argentina. A venit la mine sus. Cum să ne batem? A vrut să mă salute, să mă îmbuneze", a spus Piţurcă la postul Sport.ro.

El a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu Mutu în care acesta l-a rugat să îl convoace pentru a înscrie măcar un gol şi a deveni cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a României cu 36 de reuşite. "Noi am mai vorbit de mai multe ori, tot el m-a sunat. I-am zis eu: «Roagă-te să vină un preşedinte la federaţie care să mă schimbe, că altfel vei veni tu iar la naţională când vor zbura puii de broască». El că: «Lasă, nea Piţi, mai bine să rămâi, că dacă vine alt antrenor 100 la sută nu mai sunt convocat», aşa mi-a zis. Iar apoi: «Nea Piţi, gândeşte-te la mine, că mai trebuie să dau şi eu un gol, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum». De-ale lui Mutu, strategiile lui", a povestit Piţurcă.

Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Victor Piţurcă ar trebui să plece de la conducerea tehnică a echipei naţionale precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici