Piţurcă: Nu mă mai gândesc la Chivu şi Rădoi, dar la Mutu şi Tamaş da

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă, că nu se mai gândeşte la Cristian Chivu şi Mirel Rădoi pentru echipa naţională, dar la Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş da, şi a precizat că nu sunt probleme în privinţa jucătorilor stelişti înaintea turneului din Antalya.

152 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Nu mă mai gândesc la Chivu şi Rădoi, dar la Mutu şi Tamaş da

Piţurcă: Nu mă mai gândesc la Chivu şi Rădoi, dar la Mutu şi Tamaş da (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Nu mă mai gândesc la Chivu şi Rădoi, dar la Mutu şi Tamaş da. (...) Turneul din Antalya este binevenit pentru jucătorii din ţară, care în viitorul apropiat vor reprezenta România în meciurile oficiale. Am vorbit cu cei de la Steaua şi de pe 28 ianuarie se vor întoarce la echipa lor. Am discutat şi lucrurile sunt în regulă", a spus Piţurcă.

El a precizat că va fi greu pentru România să se califice la Cupa Mondială din 2014, deoarece evoluează în preliminarii într-o grupă dificilă, cu Andorra, Ungaria, Estonia, Olanda şi Turcia. "Va fi foarte greu să ne calificăm la mondiale, avem o grupă extrem de dificilă, cu Olanda şi încă 2-3 echipe puternice. Depinde de noi ce vom face în această perioadă premergătoare. Meciul cu Grecia mi-a dat speranţe", a menţionat selecţionerul.

Piţurcă a mai spus că jucătorul Gabriel Torje trebuie să facă tot ce depinde de el să se impună la Udinese. "Acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi cu Chipciu şi Chiricheş. Bănel (Nicoliţă) a reuşit să se impună într-un campionat puternic datorită calităţilor sale extraordinare", a afirmat Victor Piţurcă la evenimentul caritabil Sport, Generozitate, Speranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici