Piţurcă: Nu pot părăsi Craiova, pentru că dacă aş face-o ar trebui să plătesc 5 milioane de euro

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu pleacă de la gruparea olteană, pentru că dacă ar părăsi echipa înainte de încheierea contractului ar trebui să achite 5 milioane de euro, sumă pe care ar primi-o şi dacă ar fi demis.

13 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Nu pot părăsi Craiova, pentru că dacă aş face-o ar trebui să plătesc 5 milioane de euro

Piţurcă: Nu pot părăsi Craiova, pentru că dacă aş face-o ar trebui să plătesc 5 milioane de euro (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Tehnicianul a dezminţit astfel informaţiile potrivit cărora ar putea ajunge din nou la Steaua, echipă de la care a plecat după primele trei etape din acest sezon. "Chiar dacă ar fi să plec de la Craiova, nu voi merg la Steaua. Nu mai există nicio cale, nicio condiţie să mă întorc la Steaua. Am un contract ferm cu Universitatea şi nu voi pleca. Nu pot părăsi Craiova, pentru că ar trebui să plătesc 5 milioane de euro. Iar dacă va fi să fiu demis, tot atât aş primi", a spus Piţurcă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Piţurcă a precizat că suporterii echipei craiovene trebuie să aibă încredere în el în continuare. "Mi-aş dori ca la meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a XVI-a a Ligii, publicul să fie alături de noi, asta ar însemna că indiferent că am pierdut două jocuri acasă, publicul a revenit lângă echipă. Suporterii să aibă încredere în mine şi în ceea ce fac eu. Tot ce am făcut şi fac a fost în avantajul Universităţii. Nu voi face nicio afacere în dezavantajul Universităţii", a mai spus antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici