Piţurcă ocupă locul 18 în clasamentul IFFHS al selecţionerilor în anul 2007

Antrenorul reprezentativei României, Victor Piţurcă, ocupă locul 18 în clasamentul selecţionerilor pe anul 2007, dat publicităţii joi de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

2 afișări
Imaginea articolului Piţurcă ocupă locul 18 în clasamentul IFFHS al selecţionerilor în anul 2007

Piţurcă ocupă locul 18 în clasamentul IFFHS al selecţionerilor în anul 2007

Piţurcă a acumulat 14 puncte şi se află la egalitate cu selecţionerul Spaniei, Luis Aragones.

Cel mai bun selecţioner în 2007 este cel al Braziliei, Carlos Dunga, care a primit 148 de puncte, fiind urmat de croatul Slaven Bilic, cu 101 puncte, şi de antrenorul Irakului, Jorvan Vieira, cu 83 de puncte.

Selecţionerul Cehiei, Karel Bruckner, se află pe locul patru cu 59 de puncte şi este urmat de cel al Germaniei, Joachim Low, cu 56 puncte.

Olandezul Guus Hiddink, care conduce Rusia, a acumulat 51 de puncte şi se află pe locul şase, fiind urmat de germanul Otto Rehhagel (antrenorul Greciei), cu 43 de puncte.

Antrenorii adversarelor României în grupa C de la Euro-2008, Raymond Domenech (Franţa) şi Roberto Donadoni (Italia), ocupă locurile 8, respectiv 9, cu 40 de puncte, respectiv 38.

Alfio Basile, selecţionerul Argentinei, cu 36 de puncte, ocupă locul 10.

Pentru prima oară în clasamentul IFFHS se află şi o femeie, selecţionerul reprezentativei de fotbal feminin a Germaniei, Silvia Neid, care ocupă locul 12, cu 28 de puncte. În topul IFFHS, pe locul 15 se află şi un antrenor al unei echipe de tineret, cea a Argentinei under-20, Hugo Daniel Tocalli, cu 21 de puncte.

Antrenorul altei adversare a României la Euro, olandezul Marco van Basten, ocupă locul 17, cu 19 puncte.

În clasamentul IFFHS se mai află antrenori precum Dror Kashtan (Israel - locul 21), Helio dos Anjos (Arabia Saudită - locul 24), Igor Dobrovolski (Moldova - locul 24) şi Robert Nouzaret (Guineea - locul 24).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici