Piţurcă: Ovidiu Petre este accidentat pentru meciul cu Franţa

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul central Ovidiu Petre este indisponibil pentru partida din preliminariile Campionatului European, cu Franţa.

206 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Ovidiu Petre este accidentat pentru meciul cu Franţa

Piţurcă: Ovidiu Petre este accidentat pentru meciul cu Franţa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Din păcate, aşa cum am început cu Luxemburg am continuat şi acum, cu accidentări multe. Ovidiu Petre este accidentat, Galamaz e nerefăcut. Ovidiu Petre a avut probleme de alaltăieri, azi trebuia să forţeze şi să vadă dacă este apt, dar n-a putut. Are o durere foarte mare la inghinali", a spus Piţurcă.

El a menţionat că atacantul Ciprian Marica a început să se antreneze alături de ceilalţi jucători de la lotul naţional, dar nu ştie dacă va putea evolua cu Franţa. "Marica se pare că va fi apt. Marica a primit o lovitură foarte puternică la metatarsianul cinci şi nu putea călca, dar azi a fost mai bine iar mâine sperăm să fie şi mai bine. Dar totuşi dacă nu va fi la sută la sută din capacitate, nu va evolua, va intra un alt jucător", a mai spus selecţionerul Piţurcă.

Echipa naţională a României va întâlni marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, reprezentativa Franţei, în cadrul grupei D a preliminariilor Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici