Piţurcă: Reghecampf abia a deschis ochii în antrenorat de doi ani de zile şi vorbeşte de naţională

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, că tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, abia a deschis ochii în antrenorat de doi ani şi jumătate şi deja vorbeşte despre preluarea primei reprezentative.

160 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Reghecampf abia a deschis ochii în antrenorat de doi ani de zile şi vorbeşte de naţională

Piţurcă: Reghecampf abia a deschis ochii în antrenorat de doi ani de zile şi vorbeşte de naţională

"Reghecampf abia a deschis ochii în antrenorat şi vorbeşte de echipa naţională, când antrenează de doi ani şi jumătate. Îi doresc să ajungă la echipa naţională. Antrenorul Stelei. Ce să spun despre declaraţii stupide, penibile?! Nu aş vrea să abordez foarte mult acest subiect. LPF şi FRF ar trebui să sesizeze comisiile ca să se ia măsuri. E inacceptabil ca un x antrenor să se bage în problemele altui antrenor, pe cine ar trebui să selecţionez şi ce să fac. Ce face acest om? Mă învaţă pe mine sau îmi spune mie ce să fac? Eu lucrez de zece ani la echipa naţională, eu ştiu cel mai bine ce trebuie să fac", a spus Piţurcă la Sport.ro.

Victor Piţurcă s-a arătat deranjat de modul în care Laurenţiu Reghecampf vorbeşte despre rivalii de la Dinamo. "E inacceptabil ca un om care antrenează pe Steaua să îl jignească pe domnul Anghelache sau pe Steliano Filip. Jignirile vin doar din partea Stelei, e foarte urât, îi persifla pe cei de la Dinamo, chiar dacă eşti cu 15 clase peste ei, chiar dacă eşti cel mai mare antrenor din lume. A adus nişte acuze care l-au dus pe el în derizoriu, în penibil. La un moment dat spunea că vin jucătorii graşi şi nepregătiţi, dar jucătorii nepregătiţi şi graşi veneau de la el. Raul Rusescu arată bine acum", a adăugat Piţurcă.

Selecţionerul a precizat că nu doreşte să participe la antrenamentele Stelei, deoarece nu vrea să fie nevoit să stea lângă Laurenţiu Reghecampf. "La Steaua nu merg la antrenamente, pentru că nu vrea să am de-a face cu acest om. Eu am evitat să intru prin telefon după înfrângerile Stelei. E foarte urât acest lucru ca tu, care habar nu ai ce înseamnă lotul de jucători al Stelei, antrenamentele Stelei, modul de lucru, să spui că trebuia să joace x. Cum mi-a făcut mie Mircea Sandu, ca Gheorghiţă de pe stradă că trebuia să intre x sau y. Eu când am un jucător pe care vreau să-l văd neapărat pe viu, mă duc. Pe săptămână văd cel puţin 15 meciuri, pentru că trebuie să îi văd pe toţi, pe Stancu, pe Marica, pe Torje, când joacă, pe Lazăr, pe Nicoliţă. Am mers la toate meciurile importante", a subliniat Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici