Piţurcă, Stancu şi Păcurar au fost scoşi din lot pentru meciul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a decis să îi scoată din lotul pentru partida cu CFR Cluj pe jucătorii Alexandru Piţurcă, Ionuţ Stancu şi Alexandru Păcurar, fiind nemulţumit de evoluţiile acestora din ultima perioadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am mai riscat la unele jocuri cu unii dintre ei care de la început joacă tot prost, pentru că sunt forţat să-i bag la problemele care au fost. Eu nu l-aş fi băgat pe Stancu dacă aş fi avut nişte soluţii. Pe Piţurcă l-am scos, pentru că nu s-a întâlnit cu mingea dar şi pentru faptul că a minţit că e răcit cu două etape în urmă pentru a nu face deplasarea de la Bistriţa. Piţurcă, Păcurar şi Stancu n-au fost incluşi în lot pentru că n-au intrat în planurile tactice pentru meciul de la Cluj. Vom vedea dacă vor fi o pierdere absenţa celor trrei jucători. Dar în cazul lui Piţurcă s-a renunţat la el din cauza atacanţilor care erau prea mulţi la acest joc. De aceea nu se regăseşte în lot acum. Nu cred că e o tragedie că nu va juca Piţurcă", a spus Cârţu.

Pe de altă parte, Murgan şi Martinovici au revenit în lot după accidentări, însă Vancea a devenit indisponibil, după ce a suferit o ruptură parţială de ligament colateral intern. "Din fericire reuşim să aducem la acest joc jucători care nu au fost apţi la meciurile trecute, s-au refăcut Martinovici şi Murgan, şi au fost incluşi în lot. Din păcate l-am pierdut pe Vancea care are ruptrură de liganent colateral intern. Dar am câştigat doi jucători pentru această etapă şi asta e bine. Cardoso e complet refăcut pentru că el a jucat deja etapa trecută. Depinde acum de cât de concentraţi vom fi la acest joc şi cât de conectaţi la importanţa partidei", a completat Cârţu.

Partida CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 17.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici