Piţurcă: Sunt jucători în lot de la care aşteptam mai mult

Managerul general al clubului Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că există în lot jucători de la care aştepta mai mult, precizând că la formaţia olteană se observă o diferenţă între titulari şi rezerve.

15 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Sunt jucători în lot de la care aşteptam mai mult

Piţurcă: Sunt jucători în lot de la care aşteptam mai mult (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

"Sunt jucători de la care aşteptam mai mult şi de la care sincer încă aştept, pentru că nu asta le este valoarea. Pot spune că se vede o anumită diferenţă între titulari şi rezerve", a afirmat Piţurcă fără să nominalizeze jucătorii la care a făcut referire.

Managerul a menţionat că absenţa lui Valentin Iliev din centrul defensivei a cântărit mult în finalul acestui tur de campionat. "Absenţa lui Iliev este un mare minus. Pot spune că ne-a dereglat puţin. De ieri el este în Craiova, se pregăteşte cu noi, a început alergările, dar abia din primăvară va reveni pe teren. La data când vom reveni din vacanţă, el va fi apt 100 la sută şi va fi în programul echipei", a adăugat el.

Piţurcă a explicat absenţa din primul unsprezece a lui Dănănae prin greşelile făcute de acesta în ultimele partide. "Dănănae avea nevoie de un repaus pentru că venea după un şir de meciuri mai puţin reuşite în care greşise. Orice jucător care greşeşte trebuie protejat într-un fel. Aşa am procedat şi cu Alex, acum a fost rândul lui Dănănae, poate la meciul următor vine rândul lui Stanca", a precizat Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici