Piţurcă: Suporterul oltean este cel mai fanatic, la meciul cu FC Vaslui stadionul va fi arhiplin

Managerul clubului Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că suporterul oltean este "cel mai fanatic şi pătimaş", fiind convins că la meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui stadionul va fi arhiplin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

24 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Suporterul oltean este cel mai fanatic, la meciul cu FC Vaslui stadionul va fi arhiplin

Piţurcă: Suporterul oltean este cel mai fanatic, la meciul cu FC Vaslui stadionul va fi arhiplin (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"S-a făcut un lobby fantastic derbiului Dinamo - Steaua, cum era şi normal, dar au venit 10-12.000 de spectatori. Nu cred că există atmosferă mai frumoasă ca la Craiova. Stadionul nostru va fi arhiplin sâmbătă, cu FC Vaslui. Dacă am avut 20.000 cu Sportul, 10.000 cu Minerul Lupeni, ce mai putem spune despre suporterul oltean, care este cel mai fanatic şi mai pătimaş? Am vorbit cu colaboratorii mei după meciul de la Braşov şi toţi au spus că sâmbătă la ora meciului stadionul va fi plin, în ciuda faptului că la acea oră sunt zilele oraşului şi va susţine concert trupa Iris, al cărui şef este Cristi Minculescu, fan înrăit al Universităţii. Fanii pot vedea concertul înregistrat la televizor, dar meciul cu Vaslui nu vor avea ocazia", a spus Piţurcă.

Tehnicianul a lăudat şi munca depusă în Liga I de foştii săi elevi de la echipa naţională, Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi şi Cosmin Contra la FC Timişoara. "Munca lui Dorinel s-a văzut pe la toate echipele pe la care a trecut. Dorinel este meticulos aşa cum era şi ca jucător. Contra are aptitudini de antrenor, deşi nu i le observasem cât timp am colaborat. Cred că va ajunge un tehnician bun", a adăugat Victor Piţurcă.

Echipa Universitatea Craiova întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici