Pivotul Rob Thomson, convocat la naţionala Rwandei

Baschetbalistul Rob Thomson, de la U Mobitelco BT Cluj, a fost convocat la naţionala Rwandei, care va participa la turneul de calificare AfroBasket 2011, între 7-12 februarie.

5 afișări

Pivotul în vârstă de 29 de ani are dublă cetăţenie, americană şi rwandeză, fiind component al reprezentativei africane în ultimii patru ani. Thomson a fost convocat pentru acţiunea din 7-12 februarie, de la Kigali (Rwanda), turneul de calificare la AfroBasket 2011.

"Voi pleca astăzi spre Rwanda, unde sper să avem un turneu bun de calificare. Lucrurile nu sunt foarte clare în privinţa tuturor participantelor, pentru că sunt probleme cu bugetele echipelor, dar am înţeles că vor veni sigur Egipt şi Kenya, alături de noi, celelalte reprezentative fiind Etiopia, Somalia, Tanzania sau Uganda. Cu siguranţă, Egipt şi Kenya sunt favorite la primul loc, care este direct calificant la AfroBasket, dar şi noi ne vom bate cu ele. Rwanda este gazdă, am învins Egiptul la ediţia din 2009, am încredere că putem repeta performanţa", a declarat Rob Thomson, duminică, pentru MEDIAFAX. La turneul final al AfroBasket 2009, naţionala Rwandei s-a clasat pe locul 9.

Thomson nu va putea juca astfel pentru U Mobitelco BT Cluj în meciul cu SCM Craiova, de pe teren propriu, din 5 februarie şi, posibil, nici în cel din etapa următoare, cu CSM Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici