Pjanic îşi amână venirea la Barcelona din cauza coronavirusului

  • Pjanic a jucat în 214 meciuri în 4 sezoane pentru Juventus
  • Transferul lui la Barcelona a costat, oficial, 60 de milioane de euro
  • Bosniacul va decola spre Catalunya peste 15 zile
113 afișări
Imaginea articolului Pjanic îşi amână venirea la Barcelona din cauza coronavirusului

Pjanic îşi amână venirea la Barcelona din cauza coronavirusului

Miralem Pjanic a încheiat oficial sezonul după eliminarea lui Juventus din Champions League, dar va trebui să mai aştepte până la prezentarea de pe Camp Nou.

Mijlocaşul bosniac este cel mai nou caz de COVID din lumea fotbalului, care va suferi şi sezonul viitor din cauza pandemiei. Pjanic, care a fost adus la Barcelona într-un schimb cu brazilianul Arthur Melo, i-a liniştit pe fanii săi de pe reţelele sociale.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, fotbalistul a anunţat că se simte bine şi că respectă regulile carantinei.

Koeman are nevoie cât mai repede de întăriri. Noul antrenor al Barcei are o misiune grea după ce catalanii au terminat sezonul fără niciun trofeu pentru prima dată în ultimii 12 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici