Plăcintă îl iubeşte pe Hristos, îi plac ciocănitorile şi şi-ar fi dorit să aibă voce pentru a cânta

Sorina Plăcintă, noul ministru al Tineretului şi Sporturilor, afirmă, într-un interviu acordat, unui cotidian local, în campania pentru ultimele alegeri parlamentare, că îl iubeşte pe Hristos, că o admiră pe Margaret Thatcher şi că-i plac lăcrămioarele şi ciocănitorile.

151 afișări
Imaginea articolului Plăcintă îl iubeşte pe Hristos, îi plac ciocănitorile şi şi-ar fi dorit să aibă voce pentru a cânta

Plăcintă îl iubeşte pe Hristos, îi plac ciocănitorile şi şi-ar fi dorit să aibă voce pentru a cânta

Autoevaluându-se, Sorina Plăcintă afirmă, în interviul acordat Ziarului de Vrancea în 24 noiembrie 2008, în campania electorală pentru alegerile parlamentare uninominale în care aceasta s-a înscris pentru un post de senator, că principala sa trăsătură de caracter este corectitudinea.

Potrivit interviului-fulger realizat de jurnalistul Silvia Vrânceanu, Plăcintă are ca pasiune, în timpul liber, călătoriile. Cea mai mare nenorocire ar fi, pentru Simona Plăcintă, să rămână "singură, fără oameni".

Sorina Plăcintă afirma că şi-ar dori să călătorească în jurul lumii timp de un an, că îi plac lăcrămioarele şi că pasărea ei preferată este "ciocănitoarea, pentru că este sanitar al pădurii".

Noul ministru al Tineretului şi Sportului se identifică cel mai mult cu Scarlett O’Hara dintre personajele de literatură sau de film, îl iubeşte "cel mai mult" pe Iisus Hristos şi detestă umilinţa.

Calitatea pe care Plăcintă şi-ar fi dorit-o, dar nu o are, este vocea, pentru a putea cânta.

Întrebată cum ar vrea să moară, Plăcintă răspunde: "Când nu mai sunt de niciun folos în această lume sau când Doamne-Doamne are alte planuri".

Potrivit interviului, deviza Sorinei Plăcintă în viaţă este: "Să nu înşel încrederea acordată şi misiunea care o am dată în viaţă".

Potrivit jurnalistului de la Ziarul de Vrancea, Sorina Plăcintă are 43 de ani, are un fiu, Andrei Răzvan, de 18 ani, şi este căsătorită cu partenerul ei de afaceri, Stefan Ernest Georg Sobota, cu care deţine compania Sorste. "De profesie inginer textilist, Sorina Plăcintă este administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie la SC Sorste SA", scrie cotidianul local citat.

Pe site-ul propriu, Plăcintă se descrie drept o "femeie de afaceri de succes, om politic cu potenţial, prietenă de încredere, soţie şi mamă desăvârşită", un caracter puternic, distinsă prin ambiţie, perseverenţă şi corectitudine.

"Cunoscută şi apreciată în mod deosebit pe plan local, Sorina Plăcintă este un remarcabil om de afaceri, ce a hotărât să extindă reţeta succesului şi pe plan politic", se arată pe site-ul propriu, sorinaplacinta.eu. Tot aici, Sorina Plăcintă are şi un blog personal, pe care tratează posturi cu subiecte de la politică la filatelie.

(Material realizat de Ovidiu Vanghele, ovidiuv@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici