Plăcuţa cu numelui lui Courtois pe Walk of Fame al stadionului echipei Atletico a fost distrusă

Transferul goalkeeper-ului Thibaut Courtois de la Chelsea la Real Madrid a avut ecou în capitala Spaniei. Suporterii echipei rivale, Atletico, îl consideră pe jucătorul belgian un trădător şi vor să îl elimine definitiv din istoria clubului.

217 afișări
Imaginea articolului Plăcuţa cu numelui lui Courtois pe Walk of Fame al stadionului echipei Atletico a fost distrusă

Plăcuţa cu numelui lui Courtois pe Walk of Fame al stadionului echipei Atletico a fost distrusă

Potrivit ilposticipo.it, pe noua arenă a echipei pregătite de Diego Simeone, stadionul Wanda Metropolitano, există un Walk of Fame (n.red. - plăcuţe cu numele jucătorilor care au fost la echipa Atletico Madrid: perioada şi reuşitele), dar această zonă a fost atacată de proprii fani.

Suporterii au avut "treabă" doar cu un anumit fotbalist. Plăcuţa cu numele portarului belgian, Thibaut Courtois, a fost distrusă. Acesta a evoluat în 154 de meciuri în poarta lui Atletico, a câştigat un titlu de campion, un trofeu Europa League şi o Cupă a Spaniei. Cu toate acestea, fanii iberici nu îl pot ierta pentru alegerea pe care a făcut-o în această vară. Să plece de la Chelsea pentru a semna cu echipa rivala, Real Madrid.

Thibaut Courtois a jucat în derby-ul Real Madrid - Atletico Madrid, întâlnire care a avut loc pe 29 septembrie şi care s-a încheiat 0-0.

Atletico ocupă locul 4 în La Liga cu 12 puncte, în timp ce Real este pe 2, la egalitate de puncte cu Barcelona, 14.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici