Plângere a Nigeriei după ce s-a deplasat în SUA la un turneu ce fusese anulat

Federaţia nigeriană a anunţat, luni, că va depune plângere la FIFA după ce naţioana B s-a deplasat în SUA, însă turneul la care ar fi trebuit să participe a fost amânat fără informarea forului de la Lagos, informează AFP.

4 afișări

Săptămâna trecută, delegaţia nigeriană, ajunsă la Dallas, a aflat că turneul pe care urma să-l dispute cu Mexic, Panama şi Costa Rica a fost amânat pentru două săptămâni.

Nigeria va cere o compensaţie financiară organizatorilor, care au invocat, la rândul lor, probleme în sistemul de vânzare a biletelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici