Planuri pentru o super-ligă europeană de fotbal. "Se vorbeşte peste tot în Europa de acest lucru"

Povestea dezvăluită de jurnaliştii britanici a fost confirmată de partenerul de afaceri al lui Stephen Ross, cel care a avut ideea înfiinţării unei noi competiţii europene.

612 afișări
Imaginea articolului Planuri pentru o super-ligă europeană de fotbal. "Se vorbeşte peste tot în Europa de acest lucru"

Planuri pentru o super-ligă europeană de fotbal. "Se vorbeşte peste tot în Europa de acest lucru" (Imagine: Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

Din ce în ce mai nemulţumiţi de actualul sistem al UEFA Champions League, şefii celor mai puternice 5 cluburi din Anglia s-au întâlnit marţi pentru a discuta reorganizarea competiţiei şi transformarea acesteia într-o Superliga a Europei. Informaţia oferită de jurnaliştii de la The Sun a fost imediat dezminţită de către reprezentanţii lui Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool şi Manchester City însă vineri, Charlie Stillitano, partenerul de afaceri al lui Stephen Ross, deţinătorul Miami Dolphins şi cel care a avut ideea înfiinţării noii competiţii, a confirmat discuţiile.

"Se vorbeşte peste tot în Europa de acest lucru.Ceva trebuie să se schimbe, măcar formatul. Ne-am întâlnit marţi seară pentru a stabili cum putem restructura Liga Campionilor, sau să înfiinţăm o nouă competiţie." a recunoscut Charlie Stillitano, într-un interviu acordat unui post de radio din Londra.

Declaraţiile lui Stillitano au venit la doar câteva ore după ce reprezentanţii lui Arsenal şi Manchester United au negat vehement discuţiile. Ed Woodward, vicepreşedintele lui United şi Ivan Gazidis de la Arsenal au anunţat că vor clarifica situaţia prin intermediul unei conferinţe de presă la finalul acestei săptămâni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici