Platini: Aş vota pentru ca Turcia să găzduiască Euro-2020, dacă nu va fi aleasă pentru Jocurile Olimpice

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat joi, la Istanbul, că ar vota pentru ca Turcia să găzduiască ediţia din 2020 a Campionatului European, dacă această ţară nu va fi aleasă pentru Jocurile Olimpice din acelaşi an.

63 afișări
Imaginea articolului Platini: Aş vota pentru ca Turcia să găzduiască Euro-2020, dacă nu va fi aleasă pentru Jocurile Olimpice

Michel Platini (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Turcia a avut un dosar puternic pentru 2016 (ediţie atribuită Franţei). Va fi şi mai bun pentru 2020. Singura mică problemă ar fi că Istanbulul va fi candidat şi pentru JO şi pentru Euro, este poate puţin cam mult. Însă dacă Istanbulul nu va fi desemnat să găzduiască JO, aş vota pentru Turcia. Ultima dată nu am votat Turcia, dar pentru 2020 voi vota, dosarul turc este puternic, trebuie ca Turcia să organizeze Campionatul European", a spus Platini.

"Daţi-ne organizarea Euro-2020", a spus premierul turc Recep Tayyip Erdogan în încheierea discursului său de la startul celui de-al 36-lea Congres al UEFA, joi, la Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici