Platini le mulţumeşte polonezilor şi ucrainenilor pentru sacrificiile făcute înainte de Euro-2012

Preşedintele UEFA, Michel Platini, le-a mulţumit, joi, poporului polonez şi celui ucrainean pentru toate eforturile şi sacrificiile făcute astfel încât Campionatul European ce va începe peste 92 de zile să fie "un mare succes".

30 afișări
Imaginea articolului Platini le mulţumeşte polonezilor şi ucrainenilor pentru sacrificiile făcute înainte de Euro-2012

Michel Platini (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Euro-2012 (8 iunie - 1 iulie) va fi, la fel ca ediţiile precedente, o magnifică sărbătoare a fotbalului european şi o vitrină pentru continentul nostru, într-un moment în care traversează, dincolo de sport, momente dificile. În aprilie 2007, la Cardiff, Comitetul Executiv al UEFA a luat decizia curajoasă de a deschide principalul turneu al fotbalului european pentru două ţări care nu au mai organizat anterior evenimente sportive de asemenea nivel. Această decizie s-a dovedit a fi uşor temerară în contextul crizei care a lovit lumea doi ani mai târziu. Am petrecut mult timp discutând toate opţiunile cu federaţiile şi cu guvernele în cauză. Cea mai logică opţiune a devenit rapid evidentă: trebuia să onorăm încrederea pe care am avut-o în Polonia şi Ucraina în 2007. Aş vrea să le mulţumesc sincer acestor două federaţii, celor două guverne şi popoarelor polonez şi ucrainean pentru toate eforturile făcute pentru ca acest turneu să fie un mare succes", a afirmat Platini într-un comunicat.

Michel Platini a precizat că Euro-2012 se va desfăşura în condiţii excelente şi le-a cerut echipelor calificate să respecte regulile de etică şi tehnice care guvernează fotbalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici