Pleşan a suferit o comoţie la meciul cu Universitatea Cluj

Jucătorul echipei Steaua, Mihăiţă Pleşan, a suferit o comoţie după ce a marcat primul gol al meciului cu Universitatea Cluj, scor 4-0, în etapa a XXIX-a a Ligii I, el fiind înlocuit încă din prima repriză că Dayro Moreno.

16 afișări
Imaginea articolului Pleşan a suferit o comoţie la meciul cu Universitatea Cluj

Pleşan a suferit o comoţie la meciul cu Universitatea Cluj (Imagine:Mediafax Foto)

"Am suferit o comoţie, după 1-0 nu mai ştiu ce a fost, m-am pierdut, oricum acum sunt bine, voi sta o zi două după care sper să fiu apt de joc pentru Galaţi. Totul merge bine pentru noi, am dat gol repede. Trebuie să câştigăm totul până la sfârşit şi nu mă interesează ce face CFR. Pe noi ne interesează doar meciurile de pe teren, nu eventuale coaliţii ale altor echipe. De când a ajuns pe primul loc Steaua e favorită la titlu, va fi o luptă strânsă până la final", a spus Pleşan, care a marcat primul său gol pentru Steaua, în minutul 7.

Jucătorul stelist a comentat ironic şi meciul CFR - Rapid, scor 1-0, de duminică: "Rapid şi-a dorit foarte mult victoria, a făcut totul dar nu a putut, au jucat foarte bine, s-au dăruit, n-au putut. Asta e, poate altă dată".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci disputat în etapa a XXIX-a şi a revenit pe primul loc în Liga I, cu un avans de două puncte faţă de clujenii de la CFR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici