Pleşan: Becali e patron, însă indicaţiile le primesc de la stafful tehnic

Mijlocaşul echipei Steaua Mihăiţă Pleşan i-a răspuns, marţi, patronului Gigi Becali, care a spus despre el că nu e pregătit fizic, prin faptul că la gruparea roş-albastră există preparatori fizici şi antrenori de la care primeşte indicaţii.

1 afișare
Imaginea articolului Pleşan: Becali e patron, însă indicaţiile le primesc de la stafful tehnic

Pleşan: Becali e patron, însă indicaţiile le primesc de la stafful tehnic (Sursa: Mediafax Foto)

"E părerea lui, o respect, dar sunt antrenori, preparatori fizici care văd lucrurile foarte bine, iar din discuţiile cu ei au fost mulţumiţi de modul cum m-am comportat la Iaşi. Dânsul e patron, poate să zică ce vrea dar indicaţiile le primesc de la stafful tehnic. Ştiu că randamentul meu nu a fost cel maxim, dar în curând va fi", a spus Pleşan.

Patronul grupării roş-albastre Gigi Becali a afirmat despre Mihăiţă Pleşan că "nu este încă pregătit fizic", după înfrângerea suferită contra echipei Poli Iaşi.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că se va consulta cu antrenorul Marius Lăcătuş în privinţa echipei, iar "roş-albaştrii" vor câştiga toate cele 14 meciuri rămase de disputat din sezonul 2007-2008 al Ligii I.

"O să vedeţi cine mi-a plăcut la Iaşi şi cine nu în meciul cu CFR. Rădoi, Habibou, Dayro Moreno sunt apţi. Steaua are nevoie de Lovin, Pleşan trebuie să se mai pregătească. La Iaşi mijlocaşii centrali n-au contat, Ovidiu Petre săracul n-avea ce face singur acolo", a spus conducătorul FC Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici