Pochettino debutează cu un semieşec la PSG

  • Ligue 1 a programat miercuri o etapă intermediară şi în Franţa, cele mai surprinzătoare rezultate fiind remiza (1-1) dintre St Etienne şi PSG
  • Golurile meciului au fost marcate la interval de 3 minute
  • PSG pierde astfel un tempo de două puncte în cursa de urmărire a liderului Lyon, care a învins cu 3-2 pe Lens.
72 afișări
Imaginea articolului Pochettino debutează cu un semieşec la PSG

Mauricio Pochettino, adus cu mare fast la PSG, a reuşit doar un rezultat de egalitate în deplasarea de la St-Etienne.

E drept că infirmeria parisienilor are nu mai puţin decât 9 paturi ocupate, printre numele indisponibile aflându-se Neymar, Rafinha sau Icardi. S-au aflat totuşi în teren superstaruri precum Navas, Mbappe, Di Maria, Kean sau Verratti.

Golurile meciului au fost marcate la interval de 3 minute, în prima repriză. Gazdele au deschis scorul prin Hamouma (1-0, min. 19), PSG egalând rapid prin Kean, din pasa lui Verratti (1-1, min. 22).

Parizienii au alergat apoi tot meciul după golul victoriei, dominând la toate capitolele o echipă ce şi-a apărat punctul cu toate mijloacele, dar care a şi ripostat.

Putea să se termine rău pentru Pochettino & Co, St Etienne ratând două ocazii foarte mari. În ultimul minut al primei reprize, Navas a deviat cu un plonjon spectaculos un şut puternic de la semidistanţă trimis de Debuchy. Cea mai mare ocazie a venit în minutul 70 când Bouanga a trimis mingea cu capul în bară.

PSG pierde astfel un tempo de două puncte în cursa de urmărire a liderului Lyon, care a învins cu 3-2 pe Lens.

Totuşi, parisienii au urcat pe locul 2, profitând de înfrângerea lui Lille, care a fost învinsă surprinzător de Angers (1-2). Cu o victorie, Lille ar fi rămas la egalitate de puncte cu Lyon, dar acum e doar pe 3, la egalitate de puncte (36) cu PSG.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici