Pogatetz: Nu ne temem de România

Căpitanul Emanuel Pogatetz a declarat, marţi, că jucătorii din naţionala Austriei nu se tem de România, la meciul de miercuri, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, informează site-ul oficial al forului fotbalistic austriac.

5 afișări

"Nu ne temem de România. E bine că adversarii mă cunosc şi ma respectă, dar nu e cazul să le fie frică de mine. Vrem să câştigăm pentru a ţine vii şansele de calificare, atâtea câte mai sunt. Dacă vom juca foarte bine putem obţine trei puncte, chiar dacă este evident că Romania este o echipă foarte bună", a spus Pogatetz.

Selecţionerul Dietmar Constantini s-a declarat încrezător în echipa sa. "Avem un mare respect pentru România, dar sunt încrezător, nu sunt nervos sau emoţionat, doar preocupat şi concentrat. Cred în jucătorii mei, au valoarea necesară pentru a obţine un rezultat bun. Pornim cu şansa a doua în meciul cu România, chiar dacă românii au pierdut cu Serbia. Trebuie să ne autodepăşim. România s-a calificat aproape mereu la turnee finale, bineînţeles că îşi doreau foarte mult să ajungă şi la CM-2010, iar acum lucrurile arată foarte rău pentru ei. România are şanse mici să mai ajunga la CM, ca şi noi de altfel. România se poate considera favorită, a terminat mereu pe locul 1 sau 2 în grupă. Ar fi frumos ca după acest meci românii să îi ştie mai bine pe unii dintre jucătorii noştri", a spus
Constantini, citat de Kleine Zeitung.

Presa austriacă scrie că din cauza interesului uriaş pentru aceasta partidă a fost sporit numărul de bilete pus iniţial în vânzare, de la 22.500 la 25.000.

Mass-media austriacă anunţă şi formaţia probabilă a Austriei, în sistem 4-4-2: Gspurning - Schiemer, Prodl, Pogatetz, Fuchs - Holzl, Saumel, Scharner, Ulmer - Maierhofer, Hoffer.

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici