Pogba a informat Manchester United că vrea să plece. Unde vrea să se transfere mijlocaşul

Internaţionalul francez Paul Pogba i-ar fi comunicat actualului său club, Manchester United, că speră să îşi ducă la capăt contractul până la finalul sezonului şi apoi să se alăture echipei Real Madrid, informează Daily Star.

341 afișări
Imaginea articolului Pogba a informat Manchester United că vrea să plece. Unde vrea să se transfere mijlocaşul

Sursa foto: Mediafax Foto

Actualul contract al lui Pogba expiră în vara anului 2022 şi acesta a purtat discuţii cu conducerea „Diavolilor” despre viitorul său, la şase ani după ce a sosit de la Juventus.

Daily Star a relatat despre această întâlnire şi susţine că „Diavolii Roşii” sunt pregătiţi să-i permită lui Pogba să plece în această vară, în urma unui transfer liber, şi nu-i vor oferi un nou contract.

Antrenorul Ralf Rangnick plănuieşte să se bazeze în continuare pe serviciile lui Pogba cât timp acesta va rămâne la club, mijlocaşul fiind în prezent pe banca de rezerve. O accidentare la coapsă l-a făcut să fie exclus pentru 10 săptămâni, dar se aşteaptă ca el să revină în scurt timp.

Contractul meu ca manager expiră şi el în vară", a declarat germanul. „Dar noi, avem acelaşi obiectiv. Avem aceeaşi ambiţie, să avem cât mai mult succes în următoarele trei sau patru luni".

Numele lui Pogba a fost legat de Real Madrid de mai multe ori în ultimii ani, fostul antrenor Zinedine Zidane fiind un admirator al său. El continuă să fie inclus în speculaţiile făcute referitor la un posibil transfer la liderul din LaLiga.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici