Poklepovici: Este o performanţă pentru Hajduk că a eliminat două echipe româneşti

Antrenorul echipei Hajduk, Stanko Poklepovici, s-a declarat încântat de obţinerea calificării în grupele Ligii Europa, apreciind drept o performanţă faptul că formaţia sa a eliminat două echipe româneşti, pe Dinamo Bucureşti, în turul trei preliminar, şi pe Unirea Urziceni, în play-off.

18 afișări
Imaginea articolului Poklepovici: Este o performanţă pentru Hajduk că a eliminat două echipe româneşti

Poklepovici: Este o performanţă pentru Hajduk că a eliminat două echipe româneşti (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost un test important, pentru că atât Unirea, cât şi Dinamo sunt două echipe foarte bune şi asta mă face fericit, pentru că noi avem practic o grădiniţă comparativ cu echipele româneşti, care au jucători foarte buni. Am primit un gol prea devreme, iar pentru o echipă tânără ca a noastră, asta poate reprezenta un şoc, dar am fost haiduci. Pe final am avut ocazii să câştigăm, dar nu ar fi fost drept. Este foarte important pentru grădiniţa noastră că am reuşit să ne calificăm. Este o performanţă că am eliminat două echipe româneşti, dar tot timpul mai este şi Steaua", a spus Stanko Poklepovici în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul croat a lăudat jocul echipei Unirea, apreciind mai mulţi jucători de la Urziceni: "Unirea a jucat un fotbal frumos, deschis şi tocmai de aceea sunt fericit că am făcut faţă unei astfel de echipe. Mi-au plăcut mai mulţi jucători de la Unirea, Galamaz, Onofraş, Frunză şi Dale este un jucător bun".

Stanko Poklepovici a menţionat că este greu să joci cu stadionul gol, aşa cum s-a întâmplat astăzi, precizând că formaţia sa are parte la Split de o atmosferă fantastică.

Formaţia Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 5-2 (1-4 în tur, 1-1 în retur), de echipa croată Hajduk Split, în dubla manşă din play-off-ul competiţiei.

Unirea Urziceni a remizat, scor 1-1 (1-0), în meciul disputat joi, pe stadionul "Steaua", în faţa croaţilor, în manşa secundă a play-off-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici