Polemică în Italia, după ce logodnica unui fotbalist a fost jefuită sub ameninţarea armei

Yanina Screpante, model argentinian şi logodnica jucătorului formaţiei Napoli, Ezequiel Lavezzi, a fost jefuită sub ameninţarea armei în localitatea italiană, hoţii furându-i un ceas.

112 afișări
Imaginea articolului Polemică în Italia, după ce logodnica unui fotbalist a fost jefuită sub ameninţarea armei

Polemică în Italia, după ce logodnica unui fotbalist a fost jefuită sub ameninţarea armei (Imagine: Shutterstock)

Yanina Screpante a scris pe Twitter că a rămas fără ceasul Rolex, după ce doi indivizi au ameninţat cu pistolul, ea numind Napoli un "oraş de rahat", lucru ce a declanşat o adevărată polemică în Italia. "Toată lumea spune că în Argentina nu eşti în siguranţă. Napoli, oraş de rahat...Tocmai mi-a fost furat ceasul sub ameninţarea pistolului", a scris tânăra, anunţă Gazzetta dello Sport.

Imediat napoletanii au reacţionat, transmiţându-i argentiniencei că aşa ceva i se putea întâmpla în orice alt loc:

"Măsoară-ţi cuvintele. Doar la Napoli logodnicul tău este un zeu", i s-a transmis Yaninei, reacţia acesteia nelăsându-se prea mult aşteptată: "Nu mă interesează, dacă mie mi se întâmplă ceva, logodnicul meu pleacă de aici. Nu mă intersează să fie un zeu".

În cele din urmă, tânăra a cerut scuze, afirmând că a fost extrem de speriată de ceea ce i s-a întâmplat:

"Cer scuze oraşului Napoli, am fost speriată şi terorizată, după un jaf cu pistolul la tâmplă. Şi dacă mi se întâmpla în Argentina reacţia mea ar fi fost aceeaşi. Napoli şi napoletani, vă cer să mă înţelegeţi, nu aş putea urî vreodată un oraş atât de frumos".

Preşedintele clubului Aurelio De Laurentiis a asigurat că Napoli nu este un oraş violent şi a apreciat că Yanina Screpante nu ar fi trebuit să poarte la mână un Rolex în vremuri de criză.

"Napoli nu este un oraş mai violent ca Roma. Unele comentarii au fost făcute din cauza emoţiile. Aş vrea să-i transmit Yaninei că în vremuri de criză nu trebuie să poarte un Rolex la mână. Reacţia ei este justificată. Poate nu este încă o «napoletancă» adevărată ca să se descurce cu astfel de lucruri. Ea a crezut că fiind iubita lui Lavezzi nimic nu o poate atinge, dar nu este chiar aşa. Oricum, Napoli este un oraş minunat, cu oameni generoşi", a afirmat De Laurentiis.

Săptămâna trecută, o altă soţie a unui fotbalist de la Napoli a fost jefuită, este vorba de partenera lui Marek Hamsik. Martina Franova, jucătoare de handbal la formaţia Handball Orta, a fost ameninţată cu pistolul, în localitatea Varcaturo, de mai mulţi indivizi. Soţia lui Hamsik, care este însărcinată, a abandonat maşina, un BMW X6, şi hoţii au fugit cu aceasta. Alarma antifurt prin satelit i-a constrâns pe hoţi să abandoneze autoturismul în localitatea Ceselle, acesta fiind găsit de poliţişti.

Soţia lui Marek Hamsik a mai fost jefuită în decembrie 2008, atunci fiindu-i furat un ceas Rolex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici