Poli Iaşi a fost la un pas de a lua toate punctele din meciul cu Chindia Târgovişte

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi Poli Iaşi s-a terminat la egalitate, 1-1, în prima partidă a zilei de miercuri din Liga 1, contând pentru etapa a 16-a.

309 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi a fost la un pas de a lua toate punctele din meciul cu Chindia Târgovişte

Sursa foto: Mediafaxfoto

Chindia a dominat aproape tot meciul, deschizând scorul devreme, în minutul 13 prin Dumitraşcu (1-0). Prima parte a fost lipsită de ocazii de poartă semnificative.

După reluare, politehniştii lui Pancu au ieşit mai mult la joc şi au creat două ocazi care au pregătit golul egalizator. Cristea a avut şansă la o uşoară învălmăşeală în careu, marcând din apropiere, în urma unei centrări din corner (1-1, min 63).

Cristea a avut pe final o şansă de a duce toate trei punctele la Iaşi, însă şutul său din careu a fost respins excelent de Aioani. Chindia pierde 2 puncte şi îşi pune în pericol locul 6, ultimul care duce în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici