Poli Iaşi a solicitat intrarea în insolvenţă

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a solicitat instanţei intrarea grupării din Dealul Copoului în insolvenţă, având datorii de peste şase milioane de euro.

40 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi a solicitat intrarea în insolvenţă

Poli Iaşi a solicitat intrarea în insolvenţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Neavând fonduri disponibile şi neputând plăti datoriile exigibile către creditorii noştri, am cerut intrarea în insolvenţă. Valoarea datoriilor se ridică la suma de 26.077.000 de lei. Vrem să ne reorganizăm pe baza unui plan şi am solicitat, în calitatea de administrator judiciar, intrarea în insolveţă. Bunurile din patrimoniul societăţii au o valoare de 107.000 de lei. Printre cele 26 de bunuri existente în patrimoniul clubului sunt două aparate de aer condiţionat, două calculatoare, două imprimante, un laptop, un scaner, obiecte de tâmplărie, o ambulanţă cu acumulator, în valoare de 31.683 de lei, şi o maşină electrică de marcat terenul de 3.400 lei", a spus Stărică.

Şi Regia Autonomă de Transport Public (RATP) Iaşi şi firma de cablu RCS&RDS au solicitat intrarea în insolvenţă a grupării ieşene. RATP Iaşi cere de la clubul ieşean suma de 185.398 de lei, pentru servicii de închiriere a unor autobuze, pentru deplasarea suporterilor la meciurile disputate în deplasare, iar RCS&RDS solicită suma de 142.487 de lei, reprezentând servicii de Internet plus penalităţi de întârziere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici