Poli Iaşi va primi 230.000 de euro de la Consiliul Local Iaşi. Rednic vrea spectatori la meciuri: "Dacă la mare se poate"

  • Mircea Rednic, antrenorul echipei Poli Iaşi, propune ca spectatorii să poată să vină la stadion
  • Poli Iaşi va primi 230.000 de euro de la Consiliul Local Iaşi
  • Rednic îşi doreşte să ajungă în finala Cupei României şi să joace cu Dinamo
81 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi va primi 230.000 de euro de la Consiliul Local Iaşi. Rednic vrea spectatori la meciuri: "Dacă la mare se poate"

Poli Iaşi va primi 230.000 de euro de la Consiliul Local Iaşi. Rednic vrea spectatori la meciuri: "Dacă la mare se poate"

3 luni au trecut de când a fost declarată epidemia de coronavirus. Liga 1 se reia vineri, 12 iunie, dar vine cu o serie de măsuri. Mircea Rednic, antrenorul echipei Poli Iaşi, spune că de la meciuri nu trebuiau să lipsească suporterii. Rednic a primit şi o veste bună. Consiliul Local Iaşi a aprobat proiectul de finanţare a echipei cu aproximativ 230.000 de euro.

"Să vină banii la băieţi!", a spus Mircea Rednic, care a vorbit şi despre primul meci, cu Viitorul, de duminică: "Important e ca noi să ne gândim la puncte, în niciun caz nu trebuie să ne gândim să facem un joc spectaculos.  (n.red. - despre cupa României, în semifinale Poli Iaşi joacă cu Sepsi, iar FCSB cu Dinamo) Mi-aş dori să jucăm cu Dinamo în finală. E greu". 

Rednic a scăpat de purtarea măştii. Cu jucătorii are însă probleme. Nu au voie să mai scuipe. 

"Eu pot să stau fără mască, ceilalţi de pe bancă... Şi prin mască la ce voce am, vă spun eu că or să mă audă. Plus că nu sunt spectatori, deci pentru mine acum va fi foarte uşor. Cea mai bună variantă pentru portari e să îşi dea cu miere pe mănuşi şi atunci nu o să fie nevoiţi să mai scuipe. (n.red. - despre bucuria la goluri) Eu nu prea mă îmbrăţişez cu jucătorii. Eu am stilul meu de a mă bucura, cu mâinile.

Ni se cere să păstrăm distanţa, să purtăm măşti şi ce am văzut în weekendul ăsta, la mare, chiar am rămas surprins. Păi atunci dacă se întâmplă ce se întâmplă de ce nu ne-am gândit să lăsăm şi suporterii să vină la meci, 20%, 30%. Să stea la 4 scaune unul de celălalt, eu zic că se poate", a mai spus Mircea Rednic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici