Poli Ştiinţa Timişoara a câştigat, cu scorul de 3-2, derbiul cu UTA Arad

Formaţia Poli Ştiinţa Timişoara a câştigat, cu scorul de 3-2 (2-1), derbiul cu UTA Arad, disputat, sâmbătă în deplasare, în etapa a VI-a a Ligii I.

3 afișări
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara a câştigat, cu scorul de 3-2, derbiul cu UTA Arad

Poli Ştiinţa Timişoara a câştigat, cu scorul de 3-2, derbiul cu UTA Arad

Golurile au fost marcate de G. Bucur '4, '12 şi '89, pentru Poli Ştiinţa Timişoara, şi de Cr. Todea '23 şi Bălţoi '47, pentru UTA.

Gigel Bucur a deschis scorul rapid, în minutul 4. Stelian Stancu a centrat de pe dreapta, Mansour a recentrat cu capul până la Gigel Bucur, care a câştigat prim-planul într-un duel cu Daniel Chiriţă şi a marcat de la şase metri. După marcarea golului, Bucur a arătat un tricou purtat pe sub cel de joc, pe care era scris mesajul "Pentru Ionel Ganea".

Acelaşi Bucur a ridicat scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor, în minutul 12, când a înscris cu un şut de la 14 metri, pe jos, în dreapta portarului Huţan, după o acţiune personală în careul gazdelor.

UTA Arad a redus din diferenţă în minutul 23, prin căpitanul Cristian Todea. Acesta a venit lansat din linia a doua şi a înscris din zona punctului de la 11 metri, după ce portarul Marius Popa, jenat de coechipierul său Alin Raţiu, a respins greşit o centrare de pe dreapta a lui Mircea Ilie.

Gazdele au restabilit egalitatea imediat după pauză, în minutul 47, el înscriind cu un şut pe jos, de la şase metri, după o centrare de pe dreapta a lui Norbert Varga.

În minutul 59, Poli Ştiinţa Timişoara a trecut pe lângă golul de 3-2, Artavazd Karamyan trimiţând mingea în transversală cu un şut din interiorul careului.

În minutul 66, gazdele au solicitat un penalti la Bălţoi. Acesta a scăpat singur cu Popa, a pătruns în careu, l-a driblat şi pe portar şi apoi a căzut, solicitând lovitură de la 11 metri, însă a fost avertizat de arbitru pentru simulare.

Gigel Bucur a reuşit hat-trick-ul în minutul 89, când a marcat golul victoriei pentru Poli Ştiinţa Timişoara. El a primit o pasă din propria jumătate de teren şi a scăpat singur spre poarta adversă, contraatacul fiind finalizat cu un şut de la 7 metri lateral stânga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici