Poli Ştiinţa Timişoara l-a achiziţionat pe Eder Bonfim

Fundaşul brazilian Eder Bonfirm, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat, luni, de clubul Poli 1921 Ştiinţa Timişoara de la gruparea portugheză Uniao Leiria, informează site-ul oficial al bănăţenilor.

28 afișări
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara l-a achiziţionat pe Eder Bonfim

Preşedintele clubului Poli 1921 Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele clubului Poli 1921 Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, crede că lotul "alb-violeţilor" este complet după realizarea acestui transfer. "Consider că suntem acum în formulă completă", a spus Marian Iancu.

Conform presei din Portugalia, de fundaşul brazilian s-a interesat şi un alt club românesc, Rapid Bucureşti, care nu a înaintat, însă, nicio ofertă oficială.

Eder Bonfim a fost împrumutat în 2002 la Benfica Lisabona de la Gremio Porto Alegre. În 2003, fundaşul a ajuns la Estrela Amadora, fiind apoi împrumutat la Sporting Braga, pentru care a jucat de 27 de ori. În sezonul următor, brazilianul a ajuns la Vitoria Setubal, pentru ca, un an mai târziu, în 2005, să fie cumpărat de Uniao Leiria. În cele trei sezoane petrecute la Leiria, Eder a evoluat în 68 de partide, marcând de patru ori.

Bonfim se va alătura lotului grupării bănăţene "în cel mai scurt timp" conform site-ului oficial al "alb-violeţilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici