Poli Ştiinţa Timişoara oferă prime de 30.000 de euro pentru patru victorii consecutive

Gruparea Poli Ştiinţa Timişoara a prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, hotărârea Consiliului de Administraţie prin care jucătorii bănăţeni pot încasa prime între 20.000 şi 30.000 de euro pentru primele patru meciuri oficiale din 2008, informează site-ul oficial al "alb-violeţilor".

1 afișare
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara oferă prime de 30.000 de euro pentru patru victorii consecutive

Poli Ştiinţa Timişoara oferă prime de 30.000 de euro pentru patru victorii consecutive (Sursa: Mediafax Foto)

"Pentru un număr total de opt puncte obţinute de către echipă în cadrul campionatului în urma celor 4 meciuri disputate, se vor acorda prime de joc în valoare de 20.000 de euro. Pentru un număr total de nouă puncte obţinute în primele patru etape, se vor acorda prime de joc în valoare de 25.000 de euro. Pentru un număr total de 12 puncte, se vor acorda prime de joc în valoare de 30.000 de euro. Acordarea primelor de joc arătate mai sus este condiţionată de performanţele sportive şi activitatea prestată în cadrul celor patru etape ale campionatului naţional de fotbal, ediţia 2008-2009. Prezenta hotărâre este în conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioară şi se aduce la cunoştinţă prin afişare. Prezenta nu modifică ROI", se anunţă în hotărârea CA.

Poli Ştiinţa Timişoara întâlneşte în primele patru etape ale anului 2008 formaţiile Pandurii Târgu Jiu, Unirea Urziceni, Steaua Bucureşti şi UTA Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici