Poli Ştiinţa Timişoara şi Valentin Bădoi nu au ajuns încă la o înţelegere

Gruparea Poli Ştiinţa Timişoara şi jucătorul echipei Steaua, Valentin Bădoi, nu au ajuns încă la o înţelegere în privinţa unui eventual transfer, însă clubul timişorean a reuşit achiziţionarea a doi fotbalişti slovaci.

1 afișare
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara şi Valentin Bădoi nu au ajuns încă la o înţelegere

Poli Ştiinţa Timişoara şi Valentin Bădoi nu au ajuns încă la o înţelegere

Directorul executiv al clubului bănăţean, Gheorghe Chivorchian, a declarat pentru MEDIAFAX că, în acest moment, Bădoi (foto stânga) nu este jucătorul lui Poli. "Bădoi, în acest moment nu este jucătorul lui Poli Timişoara. Este încă sub contract cu Steaua", a spus Chivorchian.

Valentin Bădoi a precizat şi el că transferul său la Poli încă nu a fost finalizat. "Încă nu s-a rezolvat nimic, sper să se rezolve", a adăugat Bădoi.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că jucătorii Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Valentin Bădoi, Vasilică Cristocea, Marius Croitoru şi Victoraş Iacob fac parte din cei opt fotbalişti de care clubul bucureştean se va despărţi în această iarnă. Becali a menţionat că Bădoi va fi transferat la Poli Ştiinţa Timişoara în contul celor 30 de procente pe care Steaua le are de dat grupării bănăţene, dintr-un eventual transfer al fundaşului nigerian Ifeanyi Emeghara.

Chivorchian a adăugat că, până la perfectarea transferului lui Bădoi, au fost transferaţi doi jucători slovaci, ambii în vârstă de 28 ani. Milos Brezinsky este fundaş central şi a venit de la Slovan Liberec, iar Birbely Balasz evoluează pe postul de mijlocaş la închidere şi a sosit de la Artmedia Bratislava. "Ambii sunt jucători de Liga Campionilor, aşa cum ne place nouă, sunt jucători care joacă la echipele naţionale şi care sper să ne ajute în atingerea obiectivului nostru, calificarea în cupele europene. Politica clubului este să luăm doar jucători utili", a completat Chivorchian, care nu a dorit să menţioneze sumele de transfer plătite pe cei doi jucători.

Cei doi au semnat contracte cu o durată de cinci ani şi vor ajunge la Timişoara la 7 ianuarie 2008, când vor efectua şi vizita medicală.

Întrebat care este situaţia contractuală a fundaşului Jon McKain, Chivorchian a răspuns: "Pentru McKain nu am primit nicio ofertă, am luat cunoştinţă de dorinţa lui de a pleca la Timişoara, dar nu va pleca până nu va fi ceva concret, iar atunci o vom face publicităţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici