Poli Timişoara a pierdut în faţa Daciei Mioveni

Formaţia Poli Ştiinţa Timişoara a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Dacia Mioveni, în etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrând astfel prima înfrângere de pe teren propriu din acest sezon şi a doua consecutivă din campionat.

25 afișări
Imaginea articolului Poli Timişoara a pierdut în faţa Daciei Mioveni

Poli Timişoara a pierdut în faţa Daciei Mioveni (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Dejan Rusici '60 pentru Poli Ştiinţa, respectiv Cornel Frăsineanu '39 şi Ionuţ Savu '57 pentru Dacia Mioveni.

Frăsineanu (Dacia Mioveni) a deschis scorul în minutul 39, printr-un şut de la 15 metri lateral stânga, deviat de timişoreanul Borbely.

În minutul 57, oaspeţii şi-au mărit avantajul, Savu trimiţând mingea în poarta timişorenilor după o nesincronizare între Cânu şi Popa.

Trei minute mai târziu, Dejan Rusici, nou intrat la gazde, a înscris după o centrare de la Martinez.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă de Robert Dumitru, ajutat la cele două linii de Marcel Savaniu şi Daniel Demetrescu. Arbitru de rezervă a fost Florin Marcu, iar observatori Cornel Cacoveanu şi Mircea Neşu.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei, între suporteri şi stewarzi a avut loc o dispută, suporterii dorind să afişeze câteva bannere pe exterior în tribuna în care se aflau, în timp ce oamenii de ordine le-au spus că pot pune bannere doar pe interior. În cele din urmă, fanii au renunţat la bannere.

La finalul meciului, fanii au vrut să intre în vestiar, fiind nemulţumiţi de faptul că înainte de începerea meciului nu au fost lăsaţi să afişeze bannere pe partea din exterior a tribunei unde se aflau, dar şi pentru a vorbi cu jucătorii. Ei nu au fost lăsaţi de stewarzi, cu care s-au îmbrâncit şi către care au scuipat. Suporterii s-au calmat după intervenţia a trei poliţişti care se aflau întâmplător în zonă. În cele din urmă, au fost lăsaţi să intre în vestiar pentru discuţii cinci fani.

Jucătorii timişoreni au ieşit din vestiar escortaţi de stewarzi.

Finanţatorul clubului Dacia Mioveni, Gigi Neţoiu, a declarat că nu se aştepta ca echipa antrenată de Sorin Cârţu să învingă în meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara, precizând că şi un rezultat de egalitate ar fi fost bun

"Nu mă aşteptam să obţinem cele trei puncte, era bun şi un egal", a spus Neţoiu, care a precizat că fotbalistul timişorean Gabriel Cânu ar fi trebuit să fie eliminat.

Tehnicianul formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara, Dusan Uhrin jr., a declarat, după înfrângerea din meciul de pe teren propriu cu Dacia Mioveni, că fundaşul Gabriel Cânu a oferit un gol adversarilor, făcând referire la a doua reuşită a oaspeţilor.

"Am făcut două greşeli mari care ne-au costat jocul, altfel am jucat foarte activ, dar trebuie să dăm şi goluri. În mod sigur nu ne dorim să mai facem greşeli, însă n-am putea spune că nu s-a respectat tactica de joc. Faptul că nu am reuşit să înscriem din toate fazele nu are legătură cu problemele de comunicare. Cânu şi Popa vorbesc aceeaşi limbă. Trebuie să revăd meciul pentru a vedea greşelile individuale, dar pot să spun de acum că Gabriel Cânu a oferit un gol adversarilor", a spus Uhrin.

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, după victoria, cu scorul de 2-1, obţinută de Dacia Mioveni, că probabil în urma acestui rezultat echipa sa este respectată mai mult de adversari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici