Poli Timişoara a renunţat la transferul lui Sepsi

Conducerea clubului Poli Timişoara a anunţat, joi, că renunţă la intenţia de a-l transfera pe fundaşul stânga al formaţiei Gloria Bistriţa, Lazslo Sepsi, pentru care făcuse o ofertă de 1,2 milioane de euro, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

1 afișare
Imaginea articolului Poli Timişoara a renunţat la transferul lui Sepsi

Poli Timişoara a renunţat la transferul lui Sepsi

Oficialii clubului din Timişoara susţin că motivul renunţării "nu are ca bază valoarea jucătorului", ci lipsa unui răspuns clar din partea conducerii grupării Gloria Bistriţa la oferta de transfer.

Preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, declarase, marţi, pentru agenţia MEDIAFAX, că a demarat negocierile cu Gloria Bistriţa, menţionând că sunt şanse concrete ca fundaşul Lazslo Sepsi să fie achiziţionat de gruparea bănăţeană.

Sepsi a evoluat în toate cele 19 partide din acest sezon al Ligii I ale echipei Gloria Bistriţa, fiind schimbat într-un singur meci, cel din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, (scor 3-1 pentru Gloria), în care a fost înlocuit cu două minute înainte de final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici