Poliţia croată acuză federaţia naţională de neglijenţă la organizarea meciului Croaţia - Italia

Poliţia croată acuză federaţia naţională şi pe reprezentanţii forului, Damir Vrbanovici şi Zoran Cvrk, de neglijenţă la organizarea meciului dintre reprezentativele Croaţiei şi Italiei, în data de 12 iunie, la Split, joc la care pe teren a fost vizibilă o svastică, informează dalje.com.

90 afișări
Imaginea articolului Poliţia croată acuză federaţia naţională de neglijenţă la organizarea meciului Croaţia - Italia

Poliţia croată acuză federaţia naţională de neglijenţă la organizarea meciului Croaţia - Italia (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Federaţia Croată de Fotbal ar putea fi amendată cu o sumă de până la 33.000 de euro, iar oficialii forului cu până la 7.000 de euro.

Poliţia din Split încă nu i-a identificat pe cei care au implimat pe gazon simbolul nasizt.

UEFA a deschis o procedură disciplinară la adresa federaţiei croate pentru "comportamentul rasist" al fanilor, după ce la meciul cu Italia, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, pe gazon a fost vizibilă o svastică.

Meciul s-a disputat fără public, Croaţia fiind sancţionată pentru scandările rasiste ale fanilor la jocul din martie cu Norvegia.

UEFA va lua o decizie în acest caz în 16 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici