Poliţişti rănţi după meciul Aston Villa - Legia Varşovia. 39 de persoane arestate

Patru ofiţeri de poliţie au fost răniţi şi 39 de persoane au fost arestate pe fondul unor „scene dezgustătoare şi extrem de periculoase”, înaintea meciului dintre Aston Villa şi Legia Varşovia, scrie Sky News.

141 afișări
Imaginea articolului Poliţişti rănţi după meciul Aston Villa - Legia Varşovia. 39 de persoane arestate

Poliţişti rănţi după meciul Aston Villa - Legia Varşovia. 39 de persoane arestate

Poliţia din West Midlands a declarat că fanii echipei poloneze nu au fost lăsaţi să intre pe stadion după ce au fost aruncate obiecte explozibile spre ofiţeri înainte de începerea meciului din Europa Conference League, joi seara.

Fanii oaspeţilor au fost reţinuţi în parcarea autocarelor din apropierea terenului.

Stewarzii au îndepărtat, de asemenea, mai multe persoane despre care se crede că erau suporteri ai echipei oaspete din tribune, în timpul meciului.

Poliţia a precizat într-un comunicat că unul dintre ofiţerii de poliţie răniţi a fost transportat la spital, în timp ce doi cai şi doi câini ai poliţiei au fost, de asemenea, răniţi în „scene dezgustătoare şi extrem de periculoase”.

Inspectorul-şef Tim Robinson a declarat: „Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Aceasta ar fi trebuit să fie o seară minunată de fotbal, de care s-au bucurat fanii ambelor cluburi. Din nefericire, au avut loc scene îngrozitoare în care fanii oaspeţilor au aruncat în mod periculos cu rachete de semnalizare şi alte obiecte explozibile asupra ofiţerilor noştri”.

Primarul din West Midlands, Andy Street, a scris pe X: „Scene profund neplăcute în afara Villa Park în această seară, care au fost abordate absolut corespunzător de către poliţia West Midlands”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici