Ponta, după alegerea lui Iorgulescu la LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, înaintea începerii şedinţei de guvern, într-o discuţie informală cu miniştrii, schimbarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Mitică Dragomir, arătând că, după ce " a căzut Mitică", ar putea "pica" şi altcineva, fără a menţiona însă un nume.

18181 afișări
Imaginea articolului Ponta, după alegerea lui Iorgulescu la LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

Premierul Victor Ponta (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...", a spus Ponta, râzând, când acest subiect a fost adus în discuţie de unul dintre consilierii săi.

Ponta a fost însă întrerupt de un ministru şi nu a mai continuat ideea, iar după ce acesta i-a comunicat informaţia, i-a răspuns: "Tot eu?!".

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici