Ponta: România are şansa a doua în partida de fotbal cu Grecia, dar se poate califica

România are şansa a doua în partida de fotbal cu Grecia, în vederea calificării la Campionatul Mondial, dar se poate califica, a declarat premierul Victor Ponta.

332 afișări
Imaginea articolului Ponta: România are şansa a doua în partida de fotbal cu Grecia, dar se poate califica

Ponta: România are şansa a doua în partida de fotbal cu Grecia, dar se poate califica (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Eu cred că România are şansa a doua, dar că se poate califica. Am admirat întotdeauna la greci încăpăţânarea şi încrederea pe care o au în ei şi mi-aş dori şi eu să o avem în toate, nu doar în fotbal (...) Aşa încât, dacă mâine seară şi, după aceea, marţi, românii vor fi mai curajoşi, mai încrezători, eu cred că sigur ne calificăm", a spus Ponta la România TV.

Partida Grecia - România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe Stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, returul fiind programat pe Arena Naţională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici