Popa: Nu trebuie să ţinem cont de adversar

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că le-a spus jucătorilor săi să nu ţină cont de adversar şi să-şi facă jocul pentru a putea câştiga.

9 afișări
Imaginea articolului Popa: Nu trebuie să ţinem cont de adversar

Popa: Nu trebuie să ţinem cont de adversar (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru noi urmează trei meciuri extrem de grele cu Dinamo, Urziceni şi Timişoara şi parcă nu se mai termină programul acesta foarte încărcat. Vreau să-i fac pe jucători să înţeleagă că nu trebuie să ţinem cont de adversar sau de locul unde jucăm. Tot ce contează pentru noi este să ne vedem de jocul nostru pentru a putea câştiga. Pentru partida cu Dinamo vor apărea câteva schimbări faţă de
echipa care a câştigat cu Oţelul. Adrian Ilie nu a făcut antrenamente în această săptămână şi nu va face deplasarea la Bucureşti. În plus, Munteanu, Tănasă, Bratu şi Bersnjak acuză nişte dureri după partida cu Oţelul şi nu ştiu dacă voi putea conta pe toţi pentru partida de luni, cu Dinamo. Oricum, dacă nu vor putea juca aceştia avem soluţii în lot pentru a-i înlocui şi a obţine un rezultat bun", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşean a mai spus că Dinamo şi-a tratat de sus adversarul în Cupa UEFA şi de aceea a pierdut cu NEC Nijmegen: "Dinamo a luat prea uşor jocul cu olandezii. Oricum, eu cred că Dinamo este mult peste această echipă. M-a surprins în schimb modul în care comentatorii meciului i-au lăudat pe acei jucători olandezi, iar despre ai noştri au vorbit urât".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici