Popa: Partida cu Unirea, cea mai importantă pentru noi din tot campionatul

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat înaintea meciului cu Unirea Urziceni, programat vineri, pe teren propriu, în etapa a XXVII-a Ligii I, că o eventuală victorie cu ialomiţenii îi scapă de grijile retrogradării pe jucătorii săi.

8 afișări
Imaginea articolului Popa: Partida cu Unirea, cea mai importantă pentru noi din tot campionatul

Popa: Partida cu Unirea, cea mai importantă pentru noi din tot campionatul (Imagine: Mediafax Foto)

"Partida cu Unirea Urziceni este cea mai importantă pentru noi din tot campionatul. Dacă luăm cele trei puncte, scăpăm de grijile retrogradării. Dacă nu, intrăm în horă. Îmi lipsesc mai mulţi jucători şi atunci cred că un rezultat de egalitate este excepţional pentru noi. Eu aş vrea să-i batem cu 3-0, dar rămâne să şi putem", a spus tehnicianul Ionuţ Popa.

Directorul general al grupării Unirea Urziceni, Felix Grigore, speră într-un rezultat bun la Iaşi, deşi este conştient că echipa antrenată de Ionuţ Popa joacă foarte bine pe teren propriu. "Este un joc foarte greu, Iaşiul a început acest miniretur foarte bine, au avut două victorii mari cu CFR Cluj şi Steaua. Însă, noi sperăm la un rezultat bun, mai ales că acum suntem avizi după puncte. N-am reuşit să marcăm în ultimele două meciuri, dar am avut foarte multe ocazii. Sperăm ca în acest meci să marcăm şi să se spargem gheaţa", a spus Felix Grigore.

Poli Iaşi - Unirea Urziceni, vineri, ora 19.00, Telesport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici