Popa: Pot să aduc un investitor care să preia 52% din acţiunile de la Poli Iaşi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, duminică, la un post de televiziune local, că poate aduce un investitor care să preia 52 la sută din acţiuni, dacă la 1 ianuarie 2009 clubul nu mai are nicio datorie.

28 afișări
Imaginea articolului Popa: Pot să aduc un investitor care să preia 52% din acţiunile de la Poli Iaşi

Popa: Pot să aduc un investitor care să preia 52% din acţiunile de la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat cu preşedintele Sorin Boca şi i-am spus că în cazul în care se vor achita datoriile de aproximativ un milion de euro şi clubul va fi pe zero la finalul anului, eu aduc un investitor care să preia 52 la sută din acţiunile de la Poli Iaşi. În aceste condiţii, eu voi fi manager general, Sorin Boca va fi preşedinte, iar acest prieten al meu, care va băga banii, va lua toate deciziile la echipă şi vă spun eu că Poli Iaşi nu va retrograda. Nu pot spune cine este investitorul, dar ştiţi că eu nu glumesc când e vorba de lucruri serioase. Este un prieten de-al meu care vrea să bage bani la Poli Iaşi", a spus Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai afirmat că a discutat cu preşedintele Sorin Boca şi o altă variantă: "Am vorbit cu Sorin Boca şi avem şi o altă variantă. Am pus pe o listă 15 jucători de care să ne despărţim. Trei jucători sunt împrumutaţi, Naidin nu mai vrea să continue cu noi, iar alţi 11 vor fi vânduţi. Cu banii obţinuţi pe ei vom putea termina actuala ediţie de campionat. La echipa mare vom aduce 7-8 jucători de la formaţia a doua a clubului, cu care să mai facem nouă puncte pentru a realiza baremul. Pe urmă, în Liga a II-a vom face o echipă de locurile 6-7 pentru că atât se poate la Iaşi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici