Popovici, la al şaselea aur la Campionatul Naţional de Înot: Abia aştept să reprezint România la Jocurile Olimpice

David Popovici, care a câştigat în ultimele zile şase medalii de aur la Campionatul Naţional de Înot, spune că abia aşteaptă să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris.

534 afișări
Imaginea articolului Popovici, la al şaselea aur la Campionatul Naţional de Înot: Abia aştept să reprezint România la Jocurile Olimpice

„Mă simt bine cu locul asigurat la Paris, ştiam că o să se întâmple, nu am vrut să o grăbesc, uite că a fost să se întâmple ieri, când am realizat baremul pentru Jocuri şi de abia aştept să reprezint România la a doua ediţie pentru mine”, a declarat duminică David Popovici.

Acesta a spus că de marţi se întoarce la antrenamente, după ce în ultimele zile a participat la Campionatul Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori, la Complexul Sportiv de Nataţie Otopeni.

David Popovici a câştigat proba de 100 de metri liber cu timpul de 47.61 secunde şi a reuşit astfel să realizeze baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, a anunţat Federaţia Română de Nataţie.

La Campionatul Naţional, David Popovici a obţinut şase medalii de aur în probele de 100 m fluture, 400 m liber, 50 m liber, 100 m liber, 100 m spate şi 50 m fluture.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici